Om oss

Välkommen till Finn Balans - för hållbar hälsa och balans i tillvaron

Finn Balans erbjuder företag och privatpersoner hjälp med stresshantering och balans i tillvaron där helhetstänk ligger centralt och siktet är på att skapa mänsklig hållbarhet och hållbar hälsa på individ- grupp och organisationsnivå.


Med kursverksamhet inom stresshantering, mental träning, samtal och coachning ges verktyg till individer och företag för att lära sig att hantera stress och hitta balans i tillvaron.


Finn Balans finns på Laxvägen 15 i Häljaröd hamn. Här inbjuds till stillhet, lugn och ro. En miljön som hjälper till att skapa harmoni och trygghet med intention att du ska känna dig som hemma. 


Företag och arbetsplatser


Arbetsplatser erbjuds hjälp att proaktivt arbeta för hållbarhet för personalens välbefinnande men även hjälp att hantera förekommande stress på arbetet. Med föreläsningar, utbildningar, rådgivning och coachande samtal ges företag kunskap och verktyg att hantera stress, förebygga ohälsosam stress och skapa hållbara arbetsplatser. Tillsammans med yoga, mindfulness och avspänningsmassage kan paketlösningar erbjudas efter önskemål.


På individnivå


För privatpersoner erbjuder Finn Balans hjälp att få tillgång till redskap och verktyg att förebygga ohälsosam stress genom mental träning, samtal och coachning samt med mindfulness och yoga. Individer kan också med dessa verktyg få hjälp att utveckla sätt att hantera situationer och skapa balans i tillvaron som även är till gagn för återhämtning efter utmattning och utbrändhet. För avslappning och avspänning erbjuds också avspänningsmassage som hjälper individen att komma till djupavslappning och ge lugn och ro men även hjälpa utmattade i återhämtningsprocessen.


Friskvårdsbidraget kan användas till yoga, mindfulness, massage och stödsamtal. 


Är du långtidssjukskriven? Finn Balans tar emot klienter på FaR (Fysisk aktivitet på recept. Be din läkare att skriva ut ett FaR-recept för att kunna användas hos Finn Balans som finns registrerad att söka på FaR´s hemsida. Kursavgiften blir kraftigt reducerad när du använder dig av FaR. Kontakta mig på info@finnbalans.se för mer information.

Inger Nilsson, grundare av Finn Balans

Föreläsningar, stöd- och coachande samtal, kurser i mindfulness, mental träning och yoga, avspänningsmassage.

Kontakta oss för mer information. Skriv i formuläret nedan eller ring Inger på telefon 0733 - 642 350.


Finn Balans drivs av Inger Nilsson som är utbildad  avspännings- och stresspedagog med kognitiv inriktning, samtalsterapeut, mindfulness- och yogalärare.


Jag lever som jag lär! Med det menar jag att även om jag har all kompetens och kunskap om stresshantering och hållbar hälsa så trillar även jag dit ibland och jagar lycka, framgång och resultat. När det händer kommer jag på att jag har valmöjligheter! Hela tiden! Jag har möjlighet att välja att må bra och ha balans i tillvaron. Lycka finns inte i prestationen eller lönen eller det nya uppdraget. Lyckan finns inom dig och det är bara du som kan skapa den tillvaro du vill ha…


För mig är tillit och att vara genuin och närvarande i alla möten betydelsefulla ledord och jag brinner för att sprida kunskap och verktyg för hållbar hälsa. Med min erfarenhet, kunskap och kompetens hjälper jag både individer och företag att skapa de förändringar som behövs för att kunna få balans i tillvaron. Som en värdefull tillgång i arbetet finns min lilla hälsostudio med plats för alla, privatpersoner som företag. Denna hälsostudio är välkomnande och harmonisk och hjälper till att skapa lugn och ro... helt enkelt en plats för att må bra.


Varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor och funderinger. Med ljus och värme,


Inger

Kontakta oss för mer information:

 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved