Arkiv

YOGA PÅ STRANDEN - FAVORIT I REPRIS

Vilken underbar kväll igår! Som gjord för yoga på stranden! Solen som strålade och havets vågor som ackompanjemang till rörelserna på våra yogamattor. Att andas och låta yogarörelserna följa andetaget eller vågornas rörelser, att hitta stillheten i stunden. Ja, det stämmer att naturen erbjuder den plats där du kan ge sig själv möjlighet att stilla ditt sinne, att hitta lugnet och få ny kraft och energi. Och så underbart att tillsammans med andra få uppleva naturens magi, tack till er som bidrog med energi och närvaro!

Nu följer ytterligare fyra tisdagskvällar för yoga på stranden. En yoga där mindfulness och medveten närvaro får vara i fokus, en yoga som är tillåtande och och hjälper dig att hitta lugnet, balansen och energin. Tisdag 25/5, 1/6, 8/6 och 15/6. Tiden är kl. 19.00 -20.15 och plasen är stranden vid Fortet i Viken - nedanför parkeringen vid Fortet och sommarrestaurangen Strandsidan.


Här ges du tillfälle att ta hand om din kropp och lyssna till dess behov, ett tillfälle att komma ner i varv, fylla på med ny energi och finna din inre balans. Yoga med rörelser och positioner som är tillåtande eller utmanande, helt beroende på vad du och din kropp önskar och har behov av i stunden. Här möter yogans rörelser mindfulness och medveten närvaro. Andning i fokus och dina sinnen används mjukt i att upptäcka vad naturen och omgivningen bjuder på. Yogan avslutas med djupavslappning i naturlig tystnad!

Ta med:
Egen yogamatta, filt för avslappning och kudde. Ta med vattenflaska. Badkläder och handduk om du vill ta ett dopp i havet efter yogaklassen!

Vi kommer att hålla klasserna i ALLA väder så klä dig därefter. Ha gärna tunn mössa, tunna handskar och använd dig av lager-på-lager-principen med tröjor och byxor. Glöm inte strumpor om det är kallt!

Pris:
En-gångspris: 150 kronor

5-kort: 520 kronor
Betalas med bankgiro eller på plats via swish. 

Du som har klippkort gällande hos hälsostudion FinDin Harmoni kan passa på att använda det här om du har något klipp kvar!

Antalet platser är begränsade och du behöver därför föranmäla dig till yogan. Du anmäler dig till mig på telefon 0733-642 350 eller mejl till info@finnbalans.se. Ring om du har frågor och funderingar! Föranmälan senast kl. 16.00 samma dag - under förutsättning att det inte är fullbokat.

Jag är diplomerad stresspedagog, certifierad yogalärare och diplomerad mindfulnessinstruktör och min avsikt med yogan på stranden är att hjälpa dig att hitta lugnet, balansen och energi. Yoga är för alla oavsett tidigare yogaerfarenhet eller inte och du kommer att guidas av mig i yogan med yogarörelser, andningsövningar och mindfulness för att hitta dina egna nycklar för att ditt välmående.


Varmt välkommen till din stund att ta hand om dig.

Med ljus och värme, Inger

GLÄDJE I ATT FÅ HJÄLPA TILL DÄR HJÄLP BEHÖVSVi är så glada och tacksamma för vår lilla hälsostudio med plats för alla! En plats där alla är välkomna och vi är så glada för att fler och fler hittar hit Ja, detta får våra ögon att glittra och våra hjärtan att brinna! Våra ögon glittrar också när vi får möjlighet att komma till arbetsplatser, skolor, företag och organisationer... våra ögon glittrar när vi får vara med och hjälpa andra att skapa balans i livet Så ett stort tack till alla fina som hittar till vår hälsostudio och tack till alla organisationer och företag som ser vikten i att ta hand om medarbetare och individer! Tack till Region Skåne som i veckan gav fantastiska barn möjligheten att få prova på yoga.


Funderar ni på hur ni ska hjälpa era medarbetare och kollegor att hitta balans i livet? Vi kan hjälpa er att hitta lösningar och verktyg för att skapa balans på arbetsplatsen och vi finns bara ett telefonsamtal bort - 042-128887!


Bilder från sjukhuset i Ängelholm. En tisdag mitt i veckan tillbringade Inger med att få göra yoga tillsammans med fantastiskt härliga barn! Det är en ynnest att i arbetet få träffa nyfikna, glada, modiga, spralliga och alldeles bedårande barn. Tack till Region Skåne för dagens arbetsplats.

Aroma Creative eteriska oljor

Så glad för att Finn Balans är återförsäljare av Aroma Creatives underbara eteriska oljor! Oljorna är 100 % naturrena och av ypperlig kvalitet och vi har flera olika att välja på. Oljorna med gul etikett är uppfriskande och inspirerande. Lila etikett visar att det är en olja som är harmoniserande och balanserande och den gröna etiketten sitter på oljor som används för avslappning och avspänning. Välkommen att prova oljorna hos oss i hälsostudion FinDin Harmoni på Bygatan 21i Viken.


Självklart används Aroma Creatives massageolja när du får massage hos Finn Balans.NIAOLI: Niaoli har en frisk och upplyftande doft som hjälper dig att hitta koncentration. Oljan kan även används även vid hosta och förkylning.


ROSMARIN: Stimulerande, antiseptisk, renande och bakteriehämmande olja. Ger lindring av symtom vid förkylning, hosta och huvudvärk. Rosmarin stärker minnet och aktiverar och ökar din viljekraft. Används med fördel för att ge dig klarhet och kraft.


Fyll din aromalampa med kallt vatten och tillsätt 3-7 droppar av den eteriska oljan och tänd ett värmeljus i nedre delen av lampan. Inom några minuter sprider sig en härlig doft i rummet.

Tacksamhet! Hitta guldkorn! Vara i nuet!Med lite vemod sitter jag med en kopp te och återkopplar till gårdagens avslutning av kursen Mindfulness och stresshantering i vardagen. Ett avslut är början på något nytt och i dessa underliga tider tillåter jag mig att ändå känna glädje. Glädje över att få hjälpa andra att få verktyg att hantera stress och hitta verktyg för att må bra. Glädje att få höra att mindfulness är till hjälp när allt kan kännas svårt och jobbigt. Jag känner glädje över att hitta guldkorn i tillvaron… som att sitta och dricka te och verkligen smaka vad det smakar!Jag riktar ett stort tack till deltagarna som gick kursen i Mindfulness och stresshantering i vardagen. Tack till er för att ni tar hand om er och för att ni öppnar upp för att ge er verktygen att hantera livet! Tack till er för att ni speciellt i dessa märkliga tider där mycket sätts på paus ändå riktar uppmärksamhetn på att i varje ögonblick se en ny härlig möjlighet. Med hjälp av mindfulness kan vi hitta vägar att hantera oro, ångest och stress. Kursavslut är en paus och idag är jag igång och planerar för kommande mindfulnesskurser! I varje ögonblick skapas en ny möjlighet och jag ser fram emot möjligheter att i januari/februari få starta mindfulnesskurserna igen.


Känner du att du behöver hjälp att hitta verktyg för att hantera stress och oro? Välkommen att anmäla dig till kurserna som startar i januari och februari. Läs mer om kurserna här 


Om de angivna datumen för kurserna inte passar finns alltid möjlighet för dig att boka individuell mindfulnesshandling. Mer information finns här


Med värme, Inger

Tacksamhet! Hitta guldkorn! Det är inte som det brukade vara... men du kan välja att här och nu hitta guldkorn i tillvaron. Som att sitta med en mugg te och njuta av värmen och smaken. Hur smakar ditt te? Är det sött? Strävt? Beskt? Kryddigt? Rikta din uppmärksamhet på att uppleva smaken. Det är ett sätt att stanna upp och vara här och nu!

Ge bort en mindfulnesskurs i julklapp!


Regelbunden mindfulnessträning kan

hjälpa dig till

  •  bättre sömn
  • mindre oro och stress
  • ökad förmåga att hantera svårigheter


Vill du veta mer? Hör av dig till Inger på telefon 0733-642 350 eller på mejl till inger.nilsson@finnbalans.se


Eller varför inte ge bort massage, yogaklass eller coachning hos Finn Balans i julklapp. Garanterat uppskattat!


PS! Du vet väl om att du själv är värd en julklapp!

Företagsledare och HR-chefer!

Det här med distansarbete har blivit det vanliga för många av oss och det kan för dig som ledare och chef vara svårt att veta hur din personal riktigt mår. Studier visar att just distansarbete distanserar och den psykosociala hälsan får ta många smällar. Så handen på hjärtat; vet du hur dina medarbetare verkligen mår? Hinner du att ringa samtalet där du är uppriktigt närvarande och kan lyssna in hur medarbetaren innerst inne mår? Eller samtalet kommer lätt in på arbetsuppgifter, fakta kring arbetsmoment, blir samtalet en uppdatering av arbetsprocessen? 


Du som företagsledare kan ta hjälp av Finn Balans tjänst. Jag håller kontakten regelbundet med dina medarbetare med telefonsamtal till varje enskild medarbetare, lyssnar in, stöttar och ger verktyg för att hantera stress och oro. Du visar dina medarbetare att du bryr dig om deras psykiska hälsa och du får avlastning. 


Vill du veta mer?

Kontakta Inger på inger.nilsson@finnbalans.se

eller på telefon 0733 -642 350.


Med ljus och värme,

Inger


Dipl. stresspedagog med kognitiv inriktning, dipl. mindfulnessinstruktör och cert. yogalärare

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved