Stödsamtal och coachning

Stödsamtal och mental träning

STÖDSAMTAL OCH WALK & TALK


Det är en underlig tid vi befinner oss i och det är mycket som är svårt att ta in, att greppa, att förstå. Svårt att veta hur vi ska hantera situationen. Mycket är upp och ner i mångas vardag och inget är som tidigare. Vi känner kanske att vi tappar kontrollen och inte vet hur vi ska hantera det som händer, inte vet hur vi ska hantera våra känslor och tankar. Vi upplever stress och känner påfrestningar som är svåra att hantera. Det är normalt att reagera på stress, att känna oro och ängslan när vi inte har kontrollen och det är okej och hlet normalt att reagera.


Det är då det kan vara skönt att få prata med någon neutral och utomstående, att få prata med någon som lyssnar och som kan hjälpa dig att få förklaring till dina känslor och tankar. Skönt att få prata med någon och få ventilera tankar, känslor, oro och vånda över det som händer och som du inte kan kontrollera eller styra över.Jag erbjuder samtalsstöd där du får hjälp att hantera dina känslor och tankar, stöd att förstå vad som händer med dig i stress och påfrestningar och stöd och verktyg för att hantera situationen. Vi samtalar över Skype eller Zoom eller så möts vi utomhus och promenerar vid stranden, ängsmark, grusvägar eller i skogen. Naturen har fantastiska egenskaper som lugnar och hjälper oss att öppna upp för att låta känslor och tankar få komma upp till ytan och även det här med att vara i rörelse hjälper orden och tankarna att lättare komma till uttryck.


Jag kan även erbjuda samtalsstöd i kombination med massage. Massagen hjälper dig att slappna av och ger dig ett lugn som gör att det blir lättare för dig att komma i kontakt med känslor och öppna upp för att bli mer medveten om tankar och beteenden.

  • Med stödsamtal får du hjälp att sortera dina tankar och känslor men även hitta strategier för att hantera stress och oro. Du får hjälp att utveckla sätt att hantera situationer och skapa balans i din tillvaro. Stödsamtal fungerar utmärkt att kombinera med avslappningsmassage.  • Coachning och mental träning ger dig kunskap och konkreta verktyg för att förbättra din kognitiva förmåga och hjälper dig att bygga upp och stärka din självkänsla och självbild. 


Avbokningsregler: Samtal behöver avbokas senast 24 timmar innan bokad tid annars utgår faktura på hela beloppet.

Kontakta oss för mer information eller för att att boka tid:

 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved