Stresshantering

Kurser och workshops i stresshantering 

Stress är en naturlig reaktion på fysiska, mentala och känslomässiga påfrestningar av olika slag. Stress är kroppens försvar på dessa reaktioner och kortvarig stress kan vara positivt och höja koncentrationsförmågan och motivationen. Det är när kraven, pressen, förväntningarna och utmaningarna i din vardag blir för stora som du känner dig stressad och det är när stressen utvecklas till långvarig stress som inte avtar som den börjar bli farlig. Du behöver stress för att hålla dig aktiv och skärpt men du behöver också varva aktiviteterna med vila och återhämtning. Du behöver en balans mellan stress och vila, men hur skapar du den? 


Med ökad kunskap och medvetna strategier kan du skapa balans mellan stress och vila, lära dig att hantera stressen och få en hållbar tillvaro. I våra kurser och workshops får du konkreta verktyg för att möta din stress och lär dig att förebygga ohälsosam stress. Vi kan erbjuda följande:


 - Stresshantering med övningar i avslappning och andning. Grupp om max 6 personer


 - Stresshantering i enskild session där du även får övningar i avslappning och andning


 - Den livsviktiga återhämtningen. Stresshantering i grupp om max 6 personer där du får verktyg att hantera vardagen och få plats för återhämtning och vila.


 - Stresshantering och verktyg för att förändra vanor i tillvaron. Grupp om max 6 personer.Kontakta oss för mer information om kurser och workshops i stresshantering:

 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved