Yoga och avspänningsmassage

Yoga + avspänningsmassage = Välmående


 

Du gör yoga i 50 minuter där fokus är på vad du och din kropp behöver, helt och hållet inriktat på dig. Rörelser, positioner och andningsövningar anpassas till fullo efter vad just du behöver. Efter yogan väntar 25 minuters avspänningsmassage, en lugn och mjuk massage som hjälper dig att slappna av, mjukar upp dina muskler och ger dig lugn och återhämtning.

I yogan blir din kropp smidig, rörlig och stark, yogan låter också dig bli mentalt stark och flexibel och yogan hjälper dig att få balans i tillvaron och minska på stressen. I yogan får du lära känna din kropp och dess behov och du ges tillfällen att komma ner i varv och fylla på med ny energi. Yogan är tillåtande där prestationskrav uteblir och du gör den efter din egen förmåga och dina behov i stunden. Just att få landa ner på yogamattan och få vara omgiven av stilla, levande ljus och behaglig musik är något vi alla behöver. Du kommer att märka det när du väl gjort det en gång!


Massagen är lugn och mjuk och passar såväl dig som känner dig stressad och har spänningar i kroppen som för dig som vet hur viktigt det är att ge kroppen återhämtning. Massagen ökar utsöndring av oxytocin - "lugn och ro"-hormon vilket hjälper dig att slappna av och ger dig återhämtning. Massagen mjukar upp muskulaturen och ger dig ett lugn och kan även bättra din sömn. 


Avslappningsmassagen omfattar rygg, axlar och nacke och görs i en lugn och harmonisk miljö med levande ljus och väldoftande oljor, en miljö där endast du och ditt välbefinnande är i fokus.


För bästa välmående och upplevelse under sessionen är att du är klädd i mjuka, icke-åtsittande kläder och tar med dig en extra tröja och sockar.Pris för 75 minuters välmående: 695 kr (gäller dagtid. Efter kl. 17 är priset 795 kr)


Bokning görs på e-post: info@finnbalans.se eller telefon 0733-642 350 Du kan även boka via Actiway och ditt friskvårdsbidrag gäller.


KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved