Yoga

Yoga

Yoga är kanske det viktigaste mötet du kan ha - mötet med dig själv. I yogan blir din kropp smidig, rörlig och stark, yogan låter också dig bli mentalt stark och flexibel och yogan hjälper dig att få balans i tillvaron och minska på stressen. I yogan får du lära känna din kropp och dess behov och du ges tillfällen att komma ner i varv och fylla på med ny energi. Yogan är tillåtande där prestationskrav uteblir och du gör den efter din egen förmåga och dina behov i stunden.


Finn Balans erbjuder olika kurser i yoga, både i gruppträning och personliga yogaprogram. Finn Balans håller också guidade meditationer och andningsövningar, och kan erbjuda paketlösningar för grupper och enskilda utefter önskemål och behov. 


Vi erbjuder små klasser vilket ger en nära och personlig stämning så att varje deltagare får känna sig trygg, sedd och uppmärksammad. Vår studio är liten, välkomnande och mysig och inbjuder till stillhet, lugn och ro.


Du anmäler dig till kurserna/klasserna med mail till info@finnbalans.se eller sms till 0733-642350.Välkommen att kontakta oss om du vill anmäla dig till kurs eller få mer information:

 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved