Ayuryoga

Ayur Yoga

Ayur Yoga är en form av Hathayoga, en lugn och behaglig yogaform där du ges tid att komma in i de olika positionerna och de mjuka fysiska rörelserna kombineras med andningsövningar och meditation. Ayur Yogan hjälper dig att få en stark och samtidigt flexibel kropp i kombination med harmoniskt sinne och ett inre lugn och du får en ökad kroppsmedveten, fokus- och koncentrationsförmåga. I Ayur Yogan ges det möjlighet att ha roligt på mattan och yogan är tillåtande där prestationskrav uteblir. Ayur betyder livet och Yoga betyder förening – Livets Yoga eller Livets förening - där kunskap från yogans filosofi och individens biomekanik förenas och skapar alla möjligheter att finna kraft och styrka i både kropp och själ.


  • Ayur Yoga är för alla såväl nybörjare som för vana yogisar.
  • Ayur Yoga Fortsättning är för dig som gått nybörjarkurs i Ayur Yoga eller Hatha Yoga eller har liknande erfarenhet av yoga.


Kurserna hålls i lugn och harmonisk miljö i en liten grupp så att varje deltagare får känna sig trygg, sedd och uppmärksammad.Kontakta oss om du vill anmäla dig till yoga eller vill ha mer information:

 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved