Personligt yogaprogram och personlig yogaträning

Personligt yogaprogram och personlig yogaträning

Personligt yogaprogram:

Har du svårt att komma till klasser och kurser regelbundet och vill utöva yoga hemma kan Finn Balans hjälpa dig att ta fram ett personligt utvecklat yogaprogram. Detta program är gjort speciellt för dig, din kropp och dina behov. 


Vi träffas en gång för konsultation, ca 45 minuter, där vi går igenom din kropps hållning och rörlighet och dina önskemål med yogan. Vi går igenom dina rutiner, vanor och möjligheter och även hur dina tankar är med ditt utövande av yogan.


Därefter sätts ditt unika program ihop och det är utifrån dina  behov och önskemål som framkom under konsultationen. När programmet är satt har du en ny tid inbokad, ca 1 vecka efter konsultationen, för genomgång av programmet. Genomgången av programmet tar ca 1 timme.


Det kan vara bra för dig att ha ett återbesök när du utövat ditt personliga program under en månads tid. Återbesöket tar ca 45 minuter.

Personlig yogaträning:

Funderar du på att börja yoga men känner att steget att yoga i grupp är för stort? Eller tiderna för kurserna passar inte? Med personlig yogaträning får du hjälp att hitta in i yogan och utöva den form som passar dina mål och förutsättningar. Du får i lugn och ro utforska yogan antingen hemma hos dig eller i studion. Vi följer dina önskemål och behov. 

Kontakta oss för att boka tid eller om du önskar mer information:

 
 
 
 
 

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved