Yoga för Balans i tillvaron

Yoga för Balans i tillvaron

Yogaklass för balans i tillvaron där andning, positioner och rörelser är i din takt för att du ska kunna hitta lugnet och stillheten i dig, för att du ska skapa din balans mellan den stressiga och intensiva vardagen och din viktiga återhämtning och vila.


På yogamattan finns inga måsten, inga krav utan du lyssnar in din kropp och ditt sinne och ger dig själv precis det du behöver för att skapa balans mellan krav och resurser.


Yoga för balans i tillvaron är en klass som är tillåtande, lekfull och reflekterande, där utmaningar omformuleras och blir till möjligheter. Här gör du upptäckter om vad du vill och behöver för din egen skull och hur du kan förändra din inställning till det du möter i tillvaron - att släppa taget om orimliga krav och ge dig själv ny energi och balans.


Yogan görs i lugn och harmonisk miljö som ytterligare skapar förutsättningar för dig att skapa balans i tillvaron - oavsett om det är på yogamattan eller i vardagen.

 

Du blir mjukt och inkännande guidad för att ges möjlighet att stanna upp och rikta din uppmärksamhet inåt, för att få återhämtning och energipåfyllning både för kropp och själ.

 

Kursen leds av Inger som är utbildad stresspedagog med kognitiv inriktning, certifierad yogalärare och mindfulnessinstruktör. För Inger är tillit, att vara genuin och närvarande i alla möten värdefulla ledord och hon brinner för att sprida kunskap och verktyg för hållbar hälsa och du kommer att bli mjukt och inkännande guidad på yogamattan för att hitta din balans i tillvaron.


INTRESSEANMÄLAN TILL KURSEN:

via MAIL: info@finnbalans.se Ange namn, vilken kurs du avser samt telefonnummer.

via TELEFON: 0733-642 350 Ange namn, vilken kurs du avser samt telefonnummer.


Yoga för Balans i tillvaron är för alla oavsett tidigare yogaerfarenhet eller inte. 


PS: Du vet väl om att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till yogakursen

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved