Info och prislista hälsostudion


Finn Balans - Hållbar hälsa och balans i tillvaron


Finn Balans erbjuder ett stort och brett utbud av må bra-tjänster och vill skapa möjligheter för dig att utveckla din hälsa till det bästa. Här hittar du kurser, föreläsningar och behandlingar såsom massage, coachande samtal, yoga, mindfulness och stresshanteringsverktyg. Med kompetens och kunskap får du precis den hjälp du behöver för att hitta verktyg och lösningar för att skapa välmående, balans i tillvaron och en hållbar hälsa!

 

Hos Finn Balans kan du och dina vänner ha workshops, föreläsningar, konferenser och må bra-aktiviteter och hjälper mer än gärna till att utforma paketlösningar som passar för just ert sällskap. Här finns vad du och dina vänner behöver för att skapa och ha en toppendag!


Kontakta för mer info på info@finnbalans.se

eller ring Inger på telefon 0733-642 350 för tips, idéer och kostnadsförslag.


Finn Balans finns i Häljaröd hamn - en plats som inbjuder till lugn, stillhet och harmoni. Adressen är Laxvägen 14, Farhult.


Priser för de olika aktiviteterna finns i de olika underflikarna. Friskvårdsbidraget kan användas till yoga, mindfulness, massage och stödsamtal. Du kan utnyttja din friskvårdspeng via Epassi hos Finn Balans. Kontakta mig för mer information: inger.nilsson@finnbalans.se

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved