Yoga

YOGA

Yoga är kanske det viktigaste mötet du kan ha - mötet med dig själv. I yogan blir din kropp smidig, rörlig och stark, yogan låter också dig bli mentalt stark och flexibel och yogan hjälper dig att få balans i tillvaron och minska på stressen. I yogan får du lära känna din kropp och dess behov och du ges tillfällen att komma ner i varv och fylla på med ny energi. Yogan är tillåtande där prestationskrav uteblir och du gör den efter din egen förmåga och dina behov i stunden.


Finn Balans erbjuder olika kurser i yoga, både i gruppträning och personliga yogaprogram. Finn Balans håller också guidade meditationer och andningsövningar, och kan erbjuda paketlösningar för grupper och enskilda utefter önskemål och behov. 


Vi erbjuder små klasser vilket ger en nära och personlig stämning så att varje deltagare får känna sig trygg, sedd och uppmärksammad. Vår studio är liten, välkomnande och mysig och inbjuder till stillhet, lugn och ro.

PERSONLIGT YOGAPROGRAM / PERSONLIG TRÄNING

Har du svårt att komma till klasser och kurser regelbundet och vill utöva yoga hemma kan jag hjälpa dig att ta fram ett personligt utvecklat yogaprogram. Detta program är gjort speciellt för dig, din kropp och dina behov. Vi träffas en gång för konsultation, ca 45 minuter, där vi går igenom din kropps hållning och rörlighet och dina önskemål med yogan. Vi går igenom dina rutiner, vanor och möjligheter och även hur dina tankar är med ditt utövande av yogan. Därefter sätts ditt unika program ihop utifrån dina behov och önskemål som framkom under konsultationen. När programmet är satt har du en ny tid inbokad, ca 1 vecka efter konsultationen, för genomgång av programmet. Genomgången av programmet tar ca 1 timme.


Jag erbjuder även personlig yogaträning för dig som känner att steget till yoga i grupp är för stort. Eller tiderna för kurserna passar inte? Med personlig yogaträning får du hjälp att hitta in i yogan och utöva den form som passar dina mål och förutsättningar. Du får i lugn och ro utforska yogan antingen hemma hos dig eller i studion. Vi följer dina önskemål och behov. (Vid yoga hemma hos dig tillkommer körersättning 60 kr/mil.Yogakurser i grupp, 6 ggr 75 minuter: 1400 kr Se mer info för de olika kurserna under yogaIndividuell yogalektion:

  • 60 minuter: 475 kr (efter kl. 17: 575 kr)
  • 60 minuter x 3: 1000 kr (efter kl. 17: 1300 kr)
  • 60 minuter x 5: 1425 kr (efter kl. 17: 1925 kr)


Grupp 2 personer eller fler: pris per person reducerat, prisuppgifter lämnas vid förfrågan.Personligt Yogaprogram/personlig träning:

  • Personligt Yogaprogram, konsultation och personligt program sammanlagt ca 60 minuter: 1500 kr (efter kl. 17: 1600 kr)
  • Återbesök pers. Yogaprogram: 500 kr (efter kl. 17: 600 kr)
  • PT Yoga 60 minuter: 750 kr (efter kl. 17: 850 kr)
  • PT Yoga 90 minuter: 1000 kr (efter kl. 17: 1100 kr)
  • PT Yoga 10-kort giltigt 1 år (10 x 60 minuter): 5000 kr (efter kl. 17: 6000 kr)

 

 

Yoga+avspänningsmassage:

75 minuter: 695 kr (efter kl. 17: 795 kr)

75 minuter x 3: 1660 kr (efter kl. 17: 1960 kr)

 


För sessioner på lördagar söndagar tillkommer 200 kr/timme

 


Vid sessioner som inte är i hälsostudion tillkommer körersättning: 60 kr/mil


Friskvårdsbidraget kan användas till yoga, mindfulness, massage och stödsamtal. Du kan utnyttja din friskvårdspeng via Actiway hos Finn Balans.


Kontakta för mer information:  info@finnbalans.se

Yoga + avspänningsmassage = Välmående

 

Ja det är sant!


Du gör yoga i 50 minuter där fokus är på vad du och din kropp behöver, helt och hållet inriktat på dig. Rörelser, positioner och andningsövningar anpassas till fullo efter vad just du behöver. Efter yogan väntar 25 minuters avspänningsmassage, en lugn och mjuk massage som hjälper dig att slappna av, mjukar upp dina muskler och ger dig lugn och återhämtning.

I yogan blir din kropp smidig, rörlig och stark, yogan låter också dig bli mentalt stark och flexibel och yogan hjälper dig att få balans i tillvaron och minska på stressen. I yogan får du lära känna din kropp och dess behov och du ges tillfällen att komma ner i varv och fylla på med ny energi. Yogan är tillåtande där prestationskrav uteblir och du gör den efter din egen förmåga och dina behov i stunden. Just att få landa ner på yogamattan och få vara omgiven av stilla, levande ljus och behaglig musik är något vi alla behöver. Du kommer att märka det när du väl gjort det en gång!


Massagen är lugn och mjuk och passar såväl dig som känner dig stressad och har spänningar i kroppen som för dig som vet hur viktigt det är att ge kroppen återhämtning. Massagen ökar utsöndring av oxytocin - "lugn och ro"-hormon vilket hjälper dig att slappna av och ger dig återhämtning. Massagen mjukar upp muskulaturen och ger dig ett lugn och kan även bättra din sömn. 


Avslappningsmassagen omfattar rygg, axlar och nacke och görs i en lugn och harmonisk miljö med levande ljus och väldoftande oljor, en miljö där endast du och ditt välbefinnande är i fokus.


För bästa välmående och upplevelse under sessionen är att du är klädd i mjuka, icke-åtsittande kläder och tar med dig en extra tröja och sockar.Pris för 75 minuters välmående: 695 kr (gäller dagtid. Efter kl. 17 är priset 795 kr)


Bokning görs på e-post: info@finnbalans.se eller telefon 0733-642 350 Du kan även boka via Actiway och ditt friskvårdsbidrag gäller.


KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved