På gång & Aktuellt

NYHETER OCH INSPIRATION

Oktober är här…

Ny inspiration och nya möjligheter!

Oktober är här. Höstmånad och luften är kallare, friskare och det skymmer tidigare på kvällarna. Nu är det en stund då de mörka kvällarna uppmuntrar till att tända levande ljus, dra på sig tjocka yllestrumpor och visst är det så att teet smakar extra gott på hösten?! Hösten är här och dagarna kan vi förvalta på bästa och vänligaste sätt. Det är här och nu som gäller - inte i går och inte imorgon... Varje litet hösttecken... som att se hur trädens löv skiftar i färg och med blicken följa när ett färgglatt löv lyfts av höstvinden och landar på marken... kan ge oss vänliga påminnelser om att det är bara i nuet som vi kan göra något åt våra önskningar, våra mål och våra förverkliganden. För även om det regnar eller solen skymtar på hösthimlen så är det endast här och nu, nuet, som finns att förvalta. Tar du hand om dig i nuet - här och nu? Har du mål och planer för varje ny månad? Handlar planerna om att ta hand om dig själv och din hälsa? Fullföljer du dem? Håller du den riktning du tagit ut? Finns det med i dina mål att låta dig få vila och återhämtning efter aktivitet och görande?


Hos Finn Balans finns alltid plats för dig att ge dig tid för lugn och återhämtning och tid för ditt välmående och din hälsa. Hos Finn Balans hjälper jag dig att skapa dina förutsättningar och strategier för en hållbar hälsa, för ett liv i balans.


¤ I höst erbjuds olika sessioner och kombinationer för välmående i Enkla rummet hos Finn Balans i Häljaröds hamn. Kombinationer med närhet till vattnet, åkrarna, ängarna - den läkande och energigivande naturen. En plats att landa in för samtal, mindfulness-handledning och avspänningsmassage och en härlig mix av dessa alternativ. Bokning görs på info@finnbalans.se.


¤ Kursstart för Yoga möter Mindfulness måndag 23 oktober. Fem måndagar att ta hand om kropp, sinne och hjärta med yoga, mindfulness och reflektioner. En kurs helt fri från prestation och uppmärksamheten riktas i stället på att komma ner i varv och fylla på med ny energi. Platsen är Höganäs Andrum, Götagatan 7 i Höganäs. Mer info finns här

 

Boka höstens workshops och utbildningar för stresshantering och förändringsarbete för företag och arbetsplatser. Vet du som företagsledare med dig att du vill ge dina medarbetare en dag (eller flera!) tillsammans för att skapa och utveckla en god anda och känsla av tillhörighet och sammanhang och låta den känslan få vara bestående - tveka inte att kontakta i formuläret nedan för mer information och/eller bokning. Utbildningstillfällena sker hos företaget eller i lokal som Finn Balans tillhandahåller. Även utbildningstillfällen/teambuilding med vandring ordnas. Maila för mer information: info@finnbalans.se

ENERGIGIVANDE OKTOBER!

ÅTERHÄMTANDE OKTOBER!

VILSAM OKTOBER!

INSPIRERANDE OKTOBER!

GLÄDJEFYLLD OKTOBER!

SKÖN OKTOBER!

GLAD OKTOBER!


Ge dig dagar med möjligheter, ge dig dagar med hållbar hälsa i fokus!

/Inger

KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved