Nyheter

NYHETER OCH INSPIRATION

November, välkommen vackra november!

Ny inspiration och nya möjligheter!


November, klockorna har ställts tillbaka, trädgårdsmöblerna har satts till vinterförvaring. Det märks att lugnet på något sätt har infunnit sig i naturen... Träden är nästan helt befriade från löv och fåglarnas sång lugnare och stillsammare. På något sätt känns det tillåtande att ta det lite lugnare... låta de levande ljusen få vara tända och bara sitta och titta på lågan... låta det bli ett lugn och ge sig tid att bara vara. Hur gör du så här års när mörkret faller tidigare om dagarna? Ger du dig återhämtning och ny energi? Känner du motivation och inspiration, kanske redan längtar efter julen? Känner du att du har kraft och energi?


Hos Finn Balans finns alltid plats för dig att ge dig tid för lugn och återhämtning och tid för ditt välmående och din hälsa.


Måndagar finns jag på plats hos Höganäs Andrum - Yoga By Atma och övriga dagar i Häljaröd hamn. I Häljaröds hamn finns närhet till vattnet, åkrarna, ängarna - den läkande och energigivande naturen och här kan du landa in för samtal, yoga, mindfulness-handledning och avspänningsmassage. Bokning görs på info@finnbalans.se. Kursen i Yoga möter Mindfulness är nu igång på plats hos Höganäs Andrum och jag är så glad för alla yogisar som väljer att ta hand om sin hälsa - både fysiskt och mentalt. Nästa kursstart är i februari. Sex kurstillfällen kl. 19.00-2015 och platsen är Höganäs Andrum - Yoga by Atma på Götagatan 7A i Höganäs. Mer info om kursen finns här och vill du redan anmäla dig till är du hjärtligt välkommen att maila till info@finnbalans.se


Har du redan börjat köpa julklappar? Du vet väl om att du kan köpa presentkort på valfritt belopp och aktivitet hos Finn Balans. Ge bort en gåva till någon som du tycker om och som du vet behöver ta hand om sin hälsa och sitt mående. Maila till info@finnbalans.se eller ring/sms till 0733-642 350 så ordnar vi presentkortet!

Boka höstens och vinterns workshops och utbildningar för stresshantering och förändringsarbete hos företag och arbetsplatser. Vet du som företagsledare med dig att du vill ge dina medarbetare en dag (eller flera!) tillsammans för att skapa och utveckla en god anda och känsla av tillhörighet och sammanhang och låta den känslan få vara bestående - tveka inte att kontakta i formuläret nedan för mer information och/eller bokning. Utbildningstillfällena sker hos företaget eller i lokal som Finn Balans tillhandahåller. Även utbildningstillfällen/teambuilding med vandring ordnas. Maila för mer information: info@finnbalans.se


Individuella yogasessioner, mindfulnesshandledning, samtalsterapi och coachning bokar du här. Välkommen att boka din tid att ta hand om dig!


Kursstart 6 februari 2023 för Yoga möter Mindfulness och du kan redan nu anmäla dig till kursen. Mer info finns här

ENERGIGIVANDE NOVEMBER!

ÅTERHÄMTANDE NOVEMBER!

VILSAM NOVEMBER!

INSPIRERANDE NOVEMBER!

GLÄDJEFYLLD NOVEMBER!

SKÖN NOVEMBER!

GLAD NOVEMBER!


Ge dig dagar med möjligheter, ge dig dagar med hållbar hälsa i fokus!

/Inger

Yoga + avspänningsmassage = Välmående

 

Ja det är sant!


Detta är en uppskattad kombination i vårt utbud. Du gör yoga i 50 minuter där fokus är på vad du och din kropp behöver, helt och hållet inriktat på dig. Rörelser, positioner och andningsövningar anpassas till fullo efter vad just du behöver. Efter yogan väntar 25 minuters avspänningsmassage, en lugn och mjuk massage som hjälper dig att slappna av, mjukar upp dina muskler och ger dig lugn och återhämtning.

I yogan blir din kropp smidig, rörlig och stark, yogan låter också dig bli mentalt stark och flexibel och yogan hjälper dig att få balans i tillvaron och minska på stressen. I yogan får du lära känna din kropp och dess behov och du ges tillfällen att komma ner i varv och fylla på med ny energi. Yogan är tillåtande där prestationskrav uteblir och du gör den efter din egen förmåga och dina behov i stunden. Just att få landa ner på yogamattan och få vara omgiven av stilla, levande ljus och behaglig musik är något vi alla behöver. Du kommer att märka det när du väl gjort det en gång!


Massagen är lugn och mjuk och passar såväl dig som känner dig stressad och har spänningar i kroppen som för dig som vet hur viktigt det är att ge kroppen återhämtning. Massagen ökar utsöndring av oxytocin - "lugn och ro"-hormon vilket hjälper dig att slappna av och ger dig återhämtning. Massagen mjukar upp muskulaturen och ger dig ett lugn och kan även bättra din sömn. 


Avslappningsmassagen omfattar rygg, axlar och nacke och görs i en lugn och harmonisk miljö med levande ljus och väldoftande oljor, en miljö där endast du och ditt välbefinnande är i fokus.


För bästa välmående och upplevelse under sessionen är att du är klädd i mjuka, icke-åtsittande kläder och tar med dig en extra tröja och sockar.Pris för 75 minuters välmående: 695 kr (gäller dagtid. Efter kl. 17 är priset 795 kr)

Klippkort 75 minuter x 3: 1660 kr, dagtid (efter kl. 17 1960 kr.)


Bokning görs på e-post: info@finnbalans.se eller telefon 0733-642 350 Du kan även boka via Actiway och ditt friskvårdsbidrag gäller.


Individuella yogapass och mindfulnesshandledningar


Fler och fler upptäcker fördelarna med att få ha sin yogalärare eller mindfulnesslärare helt för sig själv! Att få full uppmärksamhet från läraren utan att känna att du tar upp tid för någon annan. Att få dela reflektioner och funderingar och få precis de rörelser eller övningar som passar bara dig.


Vi behöver ta hand om oss och och vår hälsa och det är så värdefullt att våga prioritera sig själv, prioritera sin hälsa - både den psykiska och fysiska. På de individuella sessionerna får du precis den hjälp som du behöver och önskar!

Det är betydelsefullt att få bli sedd och hörd, att känna att du är viktig och du får lov att ta plats! Ge dig själv tid, din egen tid att ta hand om dig. Få de program och råd som är just dina - som hjälper dig att ta hand om din hälsa. Och så betydelsefullt att du själv känner att detta är ditt värdefulla sätt att ta hand om dig - med mig som guide och vägledare.


Yoga och mindfulness är värdefulla sätt att ta hand om sig både mentalt och fysiskt och därför har Finn Balans privata/enskilda yogaklasser som komplement till de öppna klasserna. Du kan välja mellan att gå en eller flera gånger i de individuella yogapassen. Du betalar antingen per gång eller för flera gånger. Väljer du att gå flera gånger erbjuds paketpris. Ett yogatillfälle på 60 minuter kostar 475 kr, väljer du paket med 3 gånger 60 minuter är paketpriset 1000 kr. Du kan alltid välja paketpris redan efter första gången när du känt in om det är något du önskar fortsätta med (och då bakas första gången in i priset). Det finns så klart även möjlighet att välja paket med 5 gånger och fler (1425 kr för 5 gånger). Priserna gäller dagtid men önskar du att göra yoga kvällstid ( från klockan 17) kostar paketpris 3 ggr 1300 (1725 kr för 5 ggr) kr och enstaka gång 575 kronor.


Det finns också möjlighet att ha yoga med ett litet kompisgäng om man känner någon som också vill göra yoga. Pris per person blir då reducerat (prisuppgift lämnas vid förfrågan).


Känner du att du står och trampar på ett och samma ställe? Känner du att du inte riktigt kan hitta vilken riktning du ska ta? Känner du stress och oro?Jag hjälper dig att hitta lösningar på det som upplevs som svårt och ovisst och hjälper dig med verktyg för att minska stress och oro i individuell mindfulnesshandledning. Priset är 850 kr för 60 minuter och 3200 kr för paket fem x 60 minuter. Priserna gäller dagtid, önskar du kvällstid är priset 950 kr för 60 minuter och paketpris är 3700 kr för 5 x 60 minuter.


Kontakt Inger på telefon 0733-642 350 eller på mejl info@finnbalans för frågor och bokning.


Även samtalsstöd, coachning och massage går att boka och mer information om de olika behandlingarna finns här:  stödsamtal och coachning och massage


Friskvårdsbidraget kan användas till yoga, mindfulness, massage och stödsamtal. Du kan utnyttja din friskvårdspeng via Epassi hos Finn Balans.


Platsen för de olika aktiviteterna är i Häljaröd hamn. Vissa aktiviteter som tex samtalsstöd/samtalsterapi och coachning kan vi med fördel göra utomhus. 

 

Med ljus och värme,

 

Inger

Aroma Creative eteriska oljor

Så glad för att Finn Balans är återförsäljare av Aroma Creatives underbara eteriska oljor! Oljorna är 100 % naturrena och av ypperlig kvalitet och vi har flera olika att välja på. Oljorna med gul etikett är uppfriskande och inspirerande. Lila etikett visar att det är en olja som är harmoniserande och balanserande och den gröna etiketten sitter på oljor som används för avslappning och avspänning. Välkommen att prova oljorna hos mig i Häljaröds hamn!


Självklart används Aroma Creatives massageolja när du får massage hos Finn Balans.


KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved