Nyheter

NYHETER OCH INSPIRATION

Mars månad, välkommen vackra mars!

Ny inspiration och nya möjligheter!


Mars månad och dagarna är nu ljusa och allt längre. Mars är årets första vårmånad och visst kan vi känna att våren är på gång. Vissa dagar strålar solen och ger löfte om värme och livskraft... andra dagar kanske det snöar det igen. Ombytligt, omväxlande! Och det är precis som mycket i livet... Och mars månad kan ge oss vänliga påminnelser om att det är bara i nuet som vi kan göra något åt våra önskningar, våra mål och våra förverkliganden. För även om det snöar eller det är underbar vårkänsla så är det endast här och nu, nuet, som finns att förvalta. Tar du hand om dig i nuet - här och nu? Har du mål och planer för varje ny månad? Handlar planerna om att ta hand om dig själv och din hälsa? Fullföljer du dem? Håller du den riktning du tagit ut? Finns det med i dina mål att låta dig få vila och återhämtning efter aktivitet och görande?


Hos Finn Balans finns alltid plats för dig att ge dig tid för lugn och återhämtning och tid för ditt välmående och din hälsa. Hos Finn Balans hjälper jag dig att skapa dina förutsättningar och strategier för en hållbar hälsa, för ett liv i balans.


Kursen Yoga möter Mindfulness och enskilda sessioner hålls måndagar hos Höganäs Andrum - Yoga By Atma. Övriga dagar är jag i Häljaröd hamn där du kan boka in samtal. Fram till maj hålls massagesessionerna i studion i Höganäs för att sedan från våren kunna erbjuda kombinationer för välmående i Häljaröds hamn. Kombinationer med närhet till vattnet, åkrarna, ängarna - den läkande och energigivande naturen. En plats att landa in för samtal, yoga, mindfulness-handledning och avspänningsmassage och en härlig mix av dessa alternativ. Bokning görs på info@finnbalans.se.


Nästa kursstart för Yoga möter Mindfulness är måndag 20 mars. Anmälningar till kursstarten i mars har redan börjat komma in och jag är så glad för att ni är många som väljer att gå kursen och ta hand om sin hälsa - både fysiskt och mentalt. Sex kurstillfällen kl. 19.00-2015 och platsen är Höganäs Andrum - Yoga by Atma på Götagatan 7A i Höganäs. Mer info om kursen finns här och du kan anmäla dig till kursen genom att maila till info@finnbalans.se


Snart startar mindfulnessvandringar vid Häljaröds hamn - boka redan in vandring 5/4 och /eller 25/4. En vandring längs havet i underbar natur. En vandring i stillhet för att upptäcka hur långt har våren kommit. En vandring för att använda sig av alla sinnen och göra egna upptäckter om naturen och sig själv. En vandring som innehåller samtal, reflektioner, samvaro, rörelse men också ger plats för tystnad längs stigen. Mer info om mindfulnessvandring finns här


Är du långtidssjukskriven? Finn Balans tar emot klienter på FaR (Fysisk aktivitet på recept. Be din läkare att skriva ut ett FaR-recept för att kunna användas hos Finn Balans som finns registrerad att söka på FaR´s hemsida. Kursavgiften blir kraftigt reducerad när du använder dig av FaR. Kontakta mig på info@finnbalans.se för mer information.


 

Boka vårens workshops och utbildningar för stresshantering och förändringsarbete hos företag och arbetsplatser. Vet du som företagsledare med dig att du vill ge dina medarbetare en dag (eller flera!) tillsammans för att skapa och utveckla en god anda och känsla av tillhörighet och sammanhang och låta den känslan få vara bestående - tveka inte att kontakta i formuläret nedan för mer information och/eller bokning. Utbildningstillfällena sker hos företaget eller i lokal som Finn Balans tillhandahåller. Även utbildningstillfällen/teambuilding med vandring ordnas. Maila för mer information: info@finnbalans.se

ENERGIGIVANDE MARS!

ÅTERHÄMTANDE MARS!

VILSAM MARS!

INSPIRERANDE MARS!

GLÄDJEFYLLD MARS!

SKÖN MARS!

GLAD MARS!


Ge dig dagar med möjligheter, ge dig dagar med hållbar hälsa i fokus!

/Inger

Yoga + avspänningsmassage = Välmående

 

Ja det är sant!


Detta är en uppskattad kombination i vårt utbud. Du gör yoga i 50 minuter där fokus är på vad du och din kropp behöver, helt och hållet inriktat på dig. Rörelser, positioner och andningsövningar anpassas till fullo efter vad just du behöver. Efter yogan väntar 25 minuters avspänningsmassage, en lugn och mjuk massage som hjälper dig att slappna av, mjukar upp dina muskler och ger dig lugn och återhämtning.

I yogan blir din kropp smidig, rörlig och stark, yogan låter också dig bli mentalt stark och flexibel och yogan hjälper dig att få balans i tillvaron och minska på stressen. I yogan får du lära känna din kropp och dess behov och du ges tillfällen att komma ner i varv och fylla på med ny energi. Yogan är tillåtande där prestationskrav uteblir och du gör den efter din egen förmåga och dina behov i stunden. Just att få landa ner på yogamattan och få vara omgiven av stilla, levande ljus och behaglig musik är något vi alla behöver. Du kommer att märka det när du väl gjort det en gång!


Massagen är lugn och mjuk och passar såväl dig som känner dig stressad och har spänningar i kroppen som för dig som vet hur viktigt det är att ge kroppen återhämtning. Massagen ökar utsöndring av oxytocin - "lugn och ro"-hormon vilket hjälper dig att slappna av och ger dig återhämtning. Massagen mjukar upp muskulaturen och ger dig ett lugn och kan även bättra din sömn. 


Avslappningsmassagen omfattar rygg, axlar och nacke och görs i en lugn och harmonisk miljö med levande ljus och väldoftande oljor, en miljö där endast du och ditt välbefinnande är i fokus.


För bästa välmående och upplevelse under sessionen är att du är klädd i mjuka, icke-åtsittande kläder och tar med dig en extra tröja och sockar.Pris för 75 minuters välmående: 695 kr (gäller dagtid. Efter kl. 17 är priset 795 kr)

Klippkort 75 minuter x 3: 1660 kr, dagtid (efter kl. 17 1960 kr.)


Bokning görs på e-post: info@finnbalans.se eller telefon 0733-642 350 Du kan även boka via Actiway och ditt friskvårdsbidrag gäller.


Individuella yogapass och mindfulnesshandledningar


Fler och fler upptäcker fördelarna med att få ha sin yogalärare eller mindfulnesslärare helt för sig själv! Att få full uppmärksamhet från läraren utan att känna att du tar upp tid för någon annan. Att få dela reflektioner och funderingar och få precis de rörelser eller övningar som passar bara dig.


Vi behöver ta hand om oss och och vår hälsa och det är så värdefullt att våga prioritera sig själv, prioritera sin hälsa - både den psykiska och fysiska. På de individuella sessionerna får du precis den hjälp som du behöver och önskar!

Det är betydelsefullt att få bli sedd och hörd, att känna att du är viktig och du får lov att ta plats! Ge dig själv tid, din egen tid att ta hand om dig. Få de program och råd som är just dina - som hjälper dig att ta hand om din hälsa. Och så betydelsefullt att du själv känner att detta är ditt värdefulla sätt att ta hand om dig - med mig som guide och vägledare.


Yoga och mindfulness är värdefulla sätt att ta hand om sig både mentalt och fysiskt och därför har Finn Balans privata/enskilda yogaklasser som komplement till de öppna klasserna. Du kan välja mellan att gå en eller flera gånger i de individuella yogapassen. Du betalar antingen per gång eller för flera gånger. Väljer du att gå flera gånger erbjuds paketpris. Ett yogatillfälle på 60 minuter kostar 475 kr, väljer du paket med 3 gånger 60 minuter är paketpriset 1000 kr. Du kan alltid välja paketpris redan efter första gången när du känt in om det är något du önskar fortsätta med (och då bakas första gången in i priset). Det finns så klart även möjlighet att välja paket med 5 gånger och fler (1425 kr för 5 gånger). Priserna gäller dagtid men önskar du att göra yoga kvällstid ( från klockan 17) kostar paketpris 3 ggr 1300 (1725 kr för 5 ggr) kr och enstaka gång 575 kronor.


Det finns också möjlighet att ha yoga med ett litet kompisgäng om man känner någon som också vill göra yoga. Pris per person blir då reducerat (prisuppgift lämnas vid förfrågan).


Känner du att du står och trampar på ett och samma ställe? Känner du att du inte riktigt kan hitta vilken riktning du ska ta? Känner du stress och oro?Jag hjälper dig att hitta lösningar på det som upplevs som svårt och ovisst och hjälper dig med verktyg för att minska stress och oro i individuell mindfulnesshandledning. Priset är 850 kr för 60 minuter och 3200 kr för paket fem x 60 minuter. Priserna gäller dagtid, önskar du kvällstid är priset 950 kr för 60 minuter och paketpris är 3700 kr för 5 x 60 minuter.


Kontakt Inger på telefon 0733-642 350 eller på mejl info@finnbalans för frågor och bokning.


Även samtalsstöd, coachning och massage går att boka och mer information om de olika behandlingarna finns här:  stödsamtal och coachning och massage


Friskvårdsbidraget kan användas till yoga, mindfulness, massage och stödsamtal. Du kan utnyttja din friskvårdspeng via Epassi hos Finn Balans.


Platsen för de olika aktiviteterna är i Häljaröd hamn. Vissa aktiviteter som tex samtalsstöd/samtalsterapi och coachning kan vi med fördel göra utomhus. 

 

Med ljus och värme,

 

Inger

Aroma Creative eteriska oljor

Så glad för att Finn Balans är återförsäljare av Aroma Creatives underbara eteriska oljor! Oljorna är 100 % naturrena och av ypperlig kvalitet och vi har flera olika att välja på. Oljorna med gul etikett är uppfriskande och inspirerande. Lila etikett visar att det är en olja som är harmoniserande och balanserande och den gröna etiketten sitter på oljor som används för avslappning och avspänning. Välkommen att prova oljorna hos mig i Häljaröds hamn!


Självklart används Aroma Creatives massageolja när du får massage hos Finn Balans.


KONTAKTINFORMATION


Laxvägen 14, Farhult


Telefon: 0733-642 350


E-post: inger.nilsson@finnbalans.se


Swish: 123 25 55 910

Bg: 5435-6043


FÖLJ OSS PÅ:

ÖPPETTIDER


För dig som ska på mindfulness, yoga, massage eller kurs så är vi på plats 15 minuter före om inget annat avtalas.


Samtal och bokade möten enligt överenskommelse och bokning.

Copyright © All Rights Reserved